Steijn junior trekt pijnlijke conclusie over Ajax

Reacties

Sem Steijn is gelukkig met de overwinning van FC Twente op Ajax. Minder gelukkig is hij met de gemoedstoestand van zijn vader Maurice, die aan het roer staat bij de Amsterdammers. Steijn junior geeft toe geschrokken te zijn van Ajax.

Steijn junior trekt pijnlijke conclusie over Ajax
© Pro Shots
FC Twente
FC Twente
3 - 1
Ajax
Ajax

Twente was keer op keer gevaarlijk en stuurde Ajax van het kastje naar de muur. 'We kunnen hier van iedereen winnen als we ons eigen spel spelen, dus ik ben niet verbaasd, zeker niet vanwege de staat waarin Ajax nu verkeert. Ajax kwam totaal niet in hun spel, wij juist wel. Hoe makkelijk je vrij kwam... Dat kan eigenlijk niet. Ja, daar was ik verbaasd over. Ik had gedacht dat ik tot kansen zou komen, maar dit was wel heel erg. Wij hebben het goed gedaan en ons eigen spel gespeeld', vertelt Steijn voor de camera van ESPN.

Steijn was op het veld niet bezig met zijn vader Maurice, die hij indirect nog wat verder in het moeras duwt. 'Nee, dat komt achteraf. Ik heb alles gegeven in het uur dat ik speelde. Als ik hem zo zie staan als ik eraf ga, doet me dat wel pijn.'

Overigens wist Steijn voor het eerst in drie Eredivisie-wedstrijden op rij te scoren. Twee van de tien goals maakte hij tegen het team dat door zijn vader geleid werd: één tegen Sparta, één tegen Ajax..

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.