Steijn hoopt op komst van oude bekende bij Sparta Rotterdam

Reacties

Sparta Rotterdam hoopt Nick Olij te kunnen strikken als opvolger van de naar Watford vertrekkende Maduka Okoye. Maurice Steijn bevestigt de interesse in de keeper van NAC Breda, die afgelopen donderdag nog werd gekozen tot beste doelman uit de Keuken Kampioen Divisie.

Steijn hoopt op komst van oude bekende bij Sparta Rotterdam
© Pro Shots

Sparta maakte zondagmiddag op bezoek bij Heracles Almelo een indrukwekkende comeback compleet en verzekerde zich dankzij een 1-3 overwinning van een extra jaar Eredivisie-voetbal. Nu kan er worden nagedacht over het komende voetbaljaar. Technisch directeur Gerard Nijkamp heeft behoorlijk wat werk voor de boeg en moet onder meer een nieuwe eerste doelman strikken.

Olij is in beeld voor die vacature. De 26-jarige keeper heeft er nu drie seizoenen bij NAC op zitten en wil komend seizoen graag in de Eredivisie spelen. Sparta kan hem dat bieden. De vraag is nu of de Spangenaren kunnen voldoen aan de vraagprijs van NAC. Olij heeft in het Rat Verlegh Stadion nog een contract voor twee seizoenen.

Na de wedstrijd tegen Heracles van zondag bevestigde Steijn dat hij een hernieuwde samenwerking met Olij wel ziet zitten. De coach en keeper leerden elkaar vorig seizoen kennen bij NAC. 'Ik vind Nick een uitstekende keeper en een hele fijne vent om mee te werken', zei Steijn in Almelo. 'Als het aan mij zou liggen zou ik hem graag deze kant op halen, maar dat is niet alleen aan mij.'

Lees via VI PRO meer over de Houdini-act van Sparta onder Maurice Steijn:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.