Unieke welkomstbonus; stort €10 en speel met €50 bij Unibet

Met de komst van Unibet is de Nederlandse kansspelmarkt een bookmaker rijker! Behalve de hoogste odds en de snelste uitbetaling heeft deze bookie nóg iets moois: een welkomstbonus van €40 na een eerste weddenschap.

Unieke welkomstbonus; stort €10 en speel met €50 bij Unibet
© Pro Shots

*Deze promotie is net als alle andere bonussen en promoties in Nederland alléén geldig voor spelers van 24 jaar en ouder.

Registreer

Allereerst heb je een Unibet-account nodig, dat je via deze link kan aanmaken. Vul je gegevens in en verifieer deze met IDIN. Dit gaat veilig en vertrouwd via de bankieren-app op je telefoon. Houd ook je legitimatiebewijs bij de hand voor de ID-verificatie! Meer info: https://www.idin.nl/.

Stort

Om te kunnen spelen moet er saldo op je account staan. Via o.a. iDeal kan je een storting doen van minimaal €10.

Speel

Om de Free Bets ‘vrij’ te spelen zet je eerst een weddenschap van je eigen saldo van minimaal €10. Dit mag een enkelvoudige of gecombineerde weddenschap, pre-match of live zijn.

Ontvang!

Is je eerste weddenschap afgerond? Dan ontvang jij 4 Free Bets van €10! Het maakt dus niet uit of je eerste weddenschap goed of fout is. Je krijgt 4 verschillende Free Bets aan je account toegevoegd. Hieronder leggen we uit wat de verschillen zijn:

€10 Pre Match Free Bet
Dit is een enkelvoudige weddenschap die je vóór aanvang van een wedstrijd plaatst. Bijvoorbeeld 'Barcelona wint van Real Madrid' of 'Cody Gakpo scoort het eerste doelpunt' of 'Beide Teams Scoren' in een wedstrijd.

€10 Live Free Bet
Dit is een weddenschap die je plaatst vanaf het moment dat een wedstrijd is begonnen. Je kan onder het kopje 'Live' het overzicht zien van alle wedstrijden die op dat moment bezig zijn. Klik een wedstrijd aan en selecteer een weddenschap, zoals bijvoorbeeld 'Liverpool wint van Manchester United' of 'Over 0,5 goals in de eerste helft'.

€10 Combinatie Free Bet
Dit is een samengestelde weddenschap, ook wel combinatieweddenschap of kortweg 'combo' genoemd. In deze weddenschap combineer je meerdere weddenschappen, zoals 'Ajax wint van FC Groningen' en 'PSV wint van NEC'. Het is ook mogelijk om verschillende type weddenschappen met elkaar te combineren, zoals 'Feyenoord wint van sc Heerenveen' en 'Cody Gakpo scoort’'.

Belangrijk bij deze weddenschappen is dat de weddenschappen niet uit dezelfde wedstrijd afkomstig zijn. Je kan zoveel mogelijk weddenschappen met elkaar combineren, en het mooiste is: de odds vermenigvuldigen met elkaar zodat je een nog hogere uitbetaling van je inzet krijgt als alle weddenschappen goed zijn!

€10 BetBuilder Free Bet
De BetBuilder weddenschap lijkt op de 'combo', maar is een samengestelde weddenschap van meerdere bets uit één wedstrijd. Klik een wedstrijd aan en klik vervolgens op 'BetBuilder' om uit alle beschikbare weddenschappen te kiezen die je kan combineren. Bijvoorbeeld: 'Bayern München wint' gecombineerd met 'Beide Teams Scoren' en 'Ryan Gravenberch Over 1,5 Schoten op Doel'. Je zal zien dat hoe meer bets je toevoegt, hoe hoger de odd is!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's