Stam bedankte voor klus bij Newcastle United

Reacties

Jaap Stam heeft kort nadat hij zich afgelopen zomer verbonden had aan Feyenoord, Newcastle United afgewezen. 

Stam bedankte voor klus bij Newcastle United
© Pro Shots

In een groot interview in de nieuwe VI, die woensdag uitkomt, erkent Stam dat hij inderdaad is benaderd. Hij koos voor Feyenoord, waar het vooralsnog zeer moeizaam verloopt met de tiende plek in de Eredivisie als resultaat.

Of Stam niet liever in Newcastle had gezeten? 'Hahaha… Nee', aldus de coach van de Rotterdammers, die stelt dat de huidige nummer achttien van de Premier League te laat was. 'Je bent geïnformeerd, want het klopt wel. Newcastle United meldde zich een paar dagen nadat ik mijn handtekening had gezet bij Feyenoord. Dus het was meteen geen optie. Ik ben van een man een man, een woord een woord. Het was mooi en eervol, doordat de mensen in Engeland blijkbaar weten waar ik als trainer voor sta.'

De voormalige verdediger van onder meer Manchester United koos dus voor Feyenoord. Daar wacht hem een cruciale week, met donderdag eerst het Europa League-duel met Young Boys (uit) en zondag zijn eerste Klassieker als trainer van Feyenoord. Dan staat het bezoek aan Ajax op het menu.

Lees vanaf woensdag het uitgebreide interview met Stam in de nieuwe VI. Het verhaal verschijnt uiteraard ook op VI Pro.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.