Stagiair brengt neutrale BBC in verlegenheid na sneer aan Ten Hags United

Reacties
Stagiair brengt neutrale BBC in verlegenheid na sneer aan Ten Hags United
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Engelse televisiekijker die dinsdag op de BBC afstemde, keek waarschijnlijk gek op. De publieke omroep toverde tijdens een regulier nieuwsbulletin plots een aparte banner tevoorschijn. Het was een belediging aan het adres van Manchester United.

Daags na de grote presentatie van Erik ten Hag als manager van The Red Devils slokte United een hoop aandacht in de Britse media op. Dat juist de neutrale BBC kwam met 'Manchester United is rubbish' zorgde voor een hoop hilariteit in Engeland. Niet bij de omroep zelf, want enkele uren later kwam er een reactie van de zender.

Een stagiair bleek even de knoppen beheerd te hebben en was geenszins supporter van The Mancunians. Een presentator was daardoor genoodzaakt zijn excuses aan te bieden. 'Ik hoop dat de fans van Manchester United er niet door beledigd waren, laat me even uitleggen wat er gebeurde...'

'Dus excuses als je dat zag', vervolgde de anchorman. Een foutje kan in een klein hoekje zitten. 'Achter de schermen leerde iemand hoe hij de ticker moest gebruiken. Dat was een vergissing en was niet bedoeld om op het scherm te verschijnen.'

© BBC
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.