Stage voor Chelsea-middenvelder bij PEC Zwolle

Reacties

Isaac Christie-Davies mag zich deze week laten zien aan PEC Zwolle-trainer John van 't Schip. De twintigjarige Engelsman staat nu nog onder contract bij Chelsea. Ook de Zuid-Afrikaan Luke Le Roux (18) loopt stage.

Stage voor Chelsea-middenvelder bij PEC Zwolle

Beide middenvelders trainen deze week mee met de eerste selectie en zullen hoogstwaarschijnlijk minuten maken in een oefenduel, dat later deze week op de planning staat.

Christie-Davies is een box-to-box-speler die nu nog onder contract staat bij Chelsea. Zijn verbintenis loopt echter komende zomer af. In het verleden speelde hij in Engeland Onder-16 en Onder-17. Le Roux is een oude bekende van de Zwollenaren. Hij werd in 2014 ontdekt in Zuid-Afrika en was al twee keer eerder op proef in Overijssel. Zo speelde de controlerende middenvelder vorig jaar nog mee in een oefenduel tussen de Zwolse beloften en die van SC Cambuur.

Daarnaast is het nog altijd niet uitgesloten dat PEC in zee gaat met Elijah Just. De jonge aanvaller, landgenoot van Ryan Thomas, heeft in zijn proefperiode een goede indruk gemaakt. Struikelblok kan echter zijn contract zijn, aangezien de jeugdinternational uit Nieuw-Zeeland een non-EU salaris moet verdienen. Just werkt in zijn vaderland met Declan Edge, de trainer die Thomas trainde en tipte bij de Zwollenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.