Staat man in vorm Mbappé wéér op in de achtste finale?

ADVERTORIAL – Frankrijk wil vandaag de weg naar de WK-finale verder bewandelen. In de achtste finale is Polen de te nemen horde. Wat verwacht jij? Blik vooruit en speel mee bij Unibet! Er zijn opnieuw vier Boosted Odds.

Staat man in vorm Mbappé wéér op in de achtste finale?
© Pro Shots
Frankrijk
Frankrijk
3 - 1
Polen
Polen

Unibet heeft tot nu toe bij iedere WK-wedstrijd vier verhoogde quoteringen aangeboden en dat levert mooie kansen op. Zo is nu de odd voor minstens twee goals van Kylian Mbappé verhoogd naar maar liefst 6.00. Mbappé scoorde in de eerste twee groepswedstrijden van dit WK al drie keer. In het laatste groepsduel met Tunesië werd hij vervolgens buiten de basis gehouden om hem te sparen.

Bij deze achtste finale gaan de gedachten terug naar de achtste finale van Frankrijk tegen Argentinië vier jaar geleden. Die wedstrijd was toen misschien wel de mooiste van het WK. Het was het duel waarin Mbappé onderstreepte dat hij een van de absolute supersterren van zijn generatie is. Frankrijk won met 4-3 en Mbappé scoorde twee keer. Dat het in de knock-outfase do or die is, levert in de slotfase vaak meer ruimte op, wat in het voordeel van de snelle aanvaller is.

Boosted Odds:
- Kylian Mbappé scoort minstens twee keer: 6.00
- Beide teams scoren & Meer dan 2.5 doelpunten: 3.75
- Antoine Griezmann geeft een assist: 4.00
- Robert Lewandowski maakt het eerste doelpunt: 11.50

Met een odd van 1.35 voor een overwinning is Frankrijk overduidelijk de favoriet vanmiddag. De Fransen werden groepswinnaar in Poule D na een indrukwekkende zege op Australië en een krappe overwinning op Denemarken. Bondscoach Didier Deschamps spaarde zijn sterren in de laatste groepswedstrijd tegen Tunesië (1-0 nederlaag) al voor de achtste finale. Betaalt dat sparen zich tegen Polen dubbel en dwars uit? De odd voor een zege van Les Bleus met minstens twee goals verschil is 1.98.

Inzetten op een zege van Polen kan 11.00 keer de inleg opleveren. De Polen werden in Groep C tweede achter Argentinië na een punt te hebben gepakt tegen Mexico en Saoedi-Arabië te hebben verslagen. De hoop is bij Polen natuurlijk gevestigd op Robert Lewandowski. Via Bet Builder levert het combineren van een zege van Polen met een goal van Lewandowski een quotering van 15.00 op.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie. Beleef het WK met extra spanning door mee te spelen!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's