'Spurs loopt gedroomde topaankoop Dybala alsnog mis'

Reacties

De transfer van Paulo Dybala naar Tottenham Hotspur gaat niet door. De BBC meldt dat de deal definitief van tafel is, omdat Juventus zich heeft bedacht.

'Spurs loopt gedroomde topaankoop Dybala alsnog mis'

In Turijn zouden ze het toch niet zien zitten om de 25-jarige Argentijn te laten gaan. Dybala leek deze week lang op weg naar de Premier League. Manchester United en Tottenham Hotspur waren zeer geïnteresseerd. De salariseisen van de aanvaller vormden een struikelblok voor The Red Devils. Spurs was dichter bij een akkoord, maar moet nu dus verder kijken.

Zo blijft het bij Tottenham Hotspur op Deadline Day waarschijnlijk bij twee aankopen. Middenvelder Giovani Lo Celso komt waarschijnlijk voor zo'n zestig miljoen euro over van Real Betis en flankspeler Ryan Sessegnon wordt weggekocht bij Fulham. De deals moeten voor 18.00 uur donderdagavond worden afgerond.

Tottenham versterkte zich eerder in de transferperiode al met Tanguy Ndombélé, die een erg sterke indruk heeft gemaakt in de seizoensvoorbereiding. De verliezend Champions League-finalist van vorig seizoen betaalde zestig miljoen euro voor de 22-jarige Fransman van Olympique Lyon. Ndombélé moet de leegte na het vertrek van Mousa Dembélé opvullen.

Voor Tottenham begint het Premier League-seizoen zaterdagavond met een thuiswedstrijd tegen het gepromoveerde Aston Villa. Bekijk hieronder onze Premier League-vooruitblik.

Tien dingen om naar uit te kijken in het nieuwe Premier League-seizoen
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.