Spurs houdt Son binnenboord: Zuid-Koreaanse ster verlengt tot 2025

Reacties

Heung-Min Son heeft een einde gemaakt aan de aanhoudende geruchtenstroom. De 29-jarige Zuid-Koreaan heeft zijn contract bij Tottenham Hotspur verlengd tot de zomer van 2025.

Spurs houdt Son binnenboord: Zuid-Koreaanse ster verlengt tot 2025

Son maakte in 2015 de overstap van Bayer Leverkusen naar Noord-Londen en kwam in 280 officiële duels tot 107 doelpunten en 64 assists. Het oude contract van de aanvaller liep tot 2023. 'Iedereen ziet de positieve impact die hij heeft op de club', zegt Fabio Paratici, de nieuwe directeur van Spurs. 'We zijn verheugd dat hij een rol gaat spelen in wat we de komende jaren proberen te bereiken.'

Son vormde de afgelopen jaren een dodelijk duo met Harry Kane, maar het heeft er alle schijn van dat het koningskoppel uit elkaar wordt gerukt. Kane aast op een toptransfer en staat in de nadrukkelijke belangstelling  van landskampioen Manchester City, dat volgens verschillende Britse tabloids liefst 187 miljoen euro wil uittrekken voor de aanvoerder van het Engelse nationale team.

De Zuid-Koreaan vierde zijn terugkeer bij Tottenham Hotspur woensdag met een sublieme oefenwedstrijd tegen Colchester United. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.