'Spurs hapt eindelijk toe en geeft Ten Hag concrete vraagprijs voor Kane'

Reacties

Erik ten Hag lijkt komende zomer opnieuw een absolute topspeler aan zijn selectie toe te kunnen voegen. Volgens diverse Britse media is Manchester United kandidaat om Harry Kane te strikken. Op de aanvoerder van Tottenham Hotspur is een concreet prijskaartje geplakt.

'Spurs hapt eindelijk toe en geeft Ten Hag concrete vraagprijs voor Kane'

Volgens The Daily Mirror wil Tottenham het clubicoon eigenlijk niet kwijt, maar met een doorlopend contract van slechts één jaar moet het komende zomer verkopen om nog geld over te houden aan de topschutter. Kane zou zelf dolgraag voor de prijzen willen vechten en daarom azen op een vertrek uit Noord-Londen. Na jaren te hebben gespeeld in het shirt van Spurs is zijn prijzenkast namelijk nog leeg.

Volgens het Britse medium wil Tottenham eventueel meewerken, maar moet er wel fors betaald worden om het éénjarige contract af te kopen. In Manchester schrikt men daar niet van. Zeker niet omdat het bedrag wat voor Kane gevraagd wordt als marktconform wordt gezien. Manchester United zou daarom snel contact willen zoeken met Spurs-voorzitter Daniel Levy.

Levy zou de prijs van Kane hebben bepaald op een bedrag van honderd miljoen pond. Ten Hag zou de spits, die de afgelopen negen seizoen ieder jaar minstens twintig doelpunten in alle verbanden maakte, voor dat geld over willen nemen. De oefenmeester vindt dat hij te weinig doelpunten in zijn selectie heeft en ziet in Kane een man die The Red Devils een zetje kan geven om volgend seizoen mee te doen in de titelstrijd in de Premier League.

Overigens lijkt manager Antonio Conte niet meer met het probleem opgezadeld te worden. Volgens diverse media stevent de Italiaan af op zijn ontslag bij Spurs.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.