'Spoorloze' Nasri rekent af met speculatie: 'Zie jij iemand die verdwenen is?'

Reacties

Samir Nasri heeft een einde gemaakt aan de speculaties dat hij onvindbaar zou zijn voor Anderlecht. De 32-jarige Fransman stelt dat hij vanuit Dubai nog dagelijks contact heeft met de Belgische club.

'Spoorloze' Nasri rekent af met speculatie: 'Zie jij iemand die verdwenen is?'
© Pro Shots

Afgelopen weekend meldde La Dernière Heure dat Anderlecht geen idee had waar Nasri uithing. De aanvallende middenvelder zou als enige speler uit de selectie niets van zich hebben laten horen, waardoor een langere samenwerking uitgesloten leek. Maar volgens de voormalig speler van Arsenal en Manchester City, die op voorspraak van zijn oude ploeggenoot Vincent Kompany naar Brussel kwam, liggen de zaken anders.

'Dit moet een slechte grap zijn', reageerde Nasri via Instagram in een gesprek met journalist Bertrand Latour. 'Waar zie jij iemand die spoorloos is verdwenen? Want is dat volgens mij wat ik heb gehoord of gelezen: iemand die is verdwenen en geen enkel teken van leven meer vertoont.' Onzin, aldus de Fransman. En ook zijn trainingen voert hij gewoon uit. 'Ik spreek dagelijks met het hoofd van de medische staf en ik praat ook nog met Vincent Kompany.'

Wat Nasri betreft komt er dan ook snel een einde aan de verhalen dat hij en Anderlecht op een breuk zouden afstevenen. 'Het is allemaal speculatie, stop daar alsjebleft mee. Er is helemaal niets aan de hand. Ik wacht af of het seizoen nog wordt hervat en of we nog play-offs gaan spelen. Daarna zien we wel wat er komend seizoen gebeurt', aldus de 41-voudig international, die door blessures pas negen keer in actie kwam voor Paars-Wit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer S. Nasri
Meer over S. Nasri
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.