Spoeling is wel héél dun bij Excelsior

Reacties

Tijdens het duel Excelsior-PSV zaten er bij de thuisclub slechts vier veldspelers als reserve op de bank. 'Meer smaken hadden we niet', legde trainer Mitchell van der Gaag (foto) uit.

Spoeling is wel héél dun bij Excelsior

De Rotterdammers misten veel spelers vanwege blessures. 'Hicham Faik was ziek, Jordy de Wijs en Luigi Bruins konden niet spelen. We moeten deze week zien hoe het met ze is en of ze langer kwijt zijn.' De Wijs kampt met knieklachten, Bruins heeft een hamstringkwetsuur. Naast de basisspelers ontbraken ook de geblesseerde verdedigers Shane O’Neill, Lorenzo Burnet en Desevio Payne.

Er zat tegen PSV dus geen verdediger op de bank. 'Als het nodig zou zijn geweest hadden we Jeffry Fortes van het middenveld naar de achterste linie kunnen brengen', aldus Van der Gaag.

Na de nederlagen tegen FC Utrecht en PSV wacht Excelsior komend weekend in Breda een ontmoeting met NAC. 'Een belangrijke wedstrijd. Om weer punten te pakken en om afstand naar benden te houden', weet Van der Gaag. 'Na PSV hoorde ik mensen zeggen dat we het goed gedaan hadden, maar daar koop ik niets voor want we hebben geen punt gehaald terwijl dat er in zat. Bovendien geeft dit geen enkele garantie voor het duel met NAC. Zij moeten. Wij hebben het dit seizoen tegen de ploegen onderin (Willem II, Twente en Roda JC) goed gedaan. Hopelijk geven we dat tegen NAC een vervolg.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.