'Spelers van Club Brugge zijn al zeker van vertrek Schreuder'

Reacties

In België zijn ze er zeker van dat Alfred Schreuder bezig is met zijn laatste weken als trainer van Club Brugge. Ajax is de beoogde bestemming.

'Spelers van Club Brugge zijn al zeker van vertrek Schreuder'
© Pro Shots

Na de bekendmaking van het vertrek van Erik ten Hag is de positie van hoofdtrainer bij Ajax vacant. Schreuder geldt als de topkandidaat om de vacature in Amsterdam te gaan invullen. In België is het inmiddels een publiek geheim dat Schreuder ondanks een doorlopend contract Club Brugge komende zomer gaat verruilen voor Ajax. De verwachting is dat de deal na de Belgische play-offs om het kampioenschap wereldkundig wordt gemaakt.

De spelers maken zich geen illusie over een langer verblijf van Schreuder, meldt Het Nieuwsblad, van wie ze weten dat hij de kans niet zal laten liggen om aan de slag te gaan bij Ajax. Nog drie duels te gaan in de play-offs en dan verlaat de Nederlander met de titel op zak het Jan Breydel Stadion, zo is de verwachting in België. Toen Schreuder werd aangesteld als trainer van Brugge had de club twaalf punten achterstand op Union Sint-Gillis, maar sinds zondag is de ploeg van Schreuder koploper in België.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.