Spelers SK Brann organiseren seksfeestje, maar vergeten bewakingscamera's

Reacties

Twaalf spelers van SK Brann hebben iets uit te leggen, nadat ze vorige week in het eigen stadion een seksfeestje hebben georganiseerd. De voetballers van de Noorse hekkensluiter dachten slim te zijn door hun mobiele telefoons thuis te laten, maar hadden geen rekening gehouden met de bewakingscamera's.

Spelers SK Brann organiseren seksfeestje, maar vergeten bewakingscamera's

De rel houdt de gemoederen in Noorwegen al dagen bezig. Volgens het lokale Bergens Tidende ging een deel van de selectie donderdag na de training uit eten. De twaalf spelers vertrokken vervolgens naar een nachtclub, waarna ze in het gezelschap van vier vrouwen het Brann Stadion op zijn kop zetten. De bewakingscamera's legden beelden vast van 'stoeiactiviteiten op het veld en in de kleedkamer'.

Politie
De spelers hebben niet alleen thuis iets uit te leggen, maar ook aan de club en de politie. 'De politie is vrijdag een onderzoek gestart naar de vraag of er mogelijk een strafbaar feit heeft plaatsgevonden tijdens het feest. Brann werkt samen met de politie om alles wat er is gebeurd tot op de bodem uit te zoeken', schrijft Brann op de website.

Volgens algemeen directeur Vibeke Johannesen hadden de feestgangers geen toestemming om het stadion te betreden. 'Ze waren dronken, gingen naar het stadion en hielden een feest. We zijn ons er ook van bewust dat er geruchten gaan over het gebruik van illegale drugs, dus we zullen de spelers testen. Het is een diep tragische en trieste zaak voor de club en alle betrokkenen. We nemen dit heel serieus en hebben al een gesprek gevoerd.'

De supporters van de Noorse club reageerden furieus op het voorval. Tijdens het thuisduel van SK Brann met Sandefjord werden de spelers afgelopen zondag door de mangel gehaald door de eigen aanhang. Supporters hingen onder meer een spandoek op met de tekst scum (vrij vertaald: uitschot) en hielden zich gedeisd. De hekkensluiter wist de wedstrijd curieus genoeg wel winnend af te sluiten (3-2).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.