Spelers PSV willen dat Rutten doorgaat

Reacties

PSV herkent zich niet in de berichtgeving dat een afvaardiging van de spelersgroep zijn beklag heeft gedaan over trainer Ruud van Nistelrooij.

Spelers PSV willen dat Rutten doorgaat
© Pro Shots

De club ontkent daarmee de berichtgeving die elders is opgedoken. Duidelijk is dat de spelersgroep het aanstaande vertrek van André Ooijer betreurt en hoopt dat Fred Rutten ervoor kiest om PSV trouw te blijven. Dat is onlangs uitgesproken in een gesprek tussen een afvaardiging van de spelersgroep en technisch directeur Earnest Stewart.

Ooijer maakte in een eerder stadium bekend na dit seizoen te stoppen. Of dat ook voor Rutten geldt, is nog onduidelijk.  Van Nistelrooij gaf vrijdag aan ervan uit te gaan door te gaan met de rest van de huidige staf. Binnen de club wordt gekeken naar de invulling van de technische staf van volgend seizoen.

Laatste speeldag
Eerst gaat alle aandacht naar het slot van de competitie. Deze week werkt PSV toe naar de laatste speeldag van de Eredivisie. Als Ajax zondag de uitwedstrijd tegen FC Twente wint, moeten de Eindhovenaren op bezoek bij AZ minimaal gelijkspelen om zich te plaatsen voor de voorronde van de Champions League. 

Voor welke keuzes staat PSV deze zomer? Dat en meer lees je in de VI en op VI PRO.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.