'Spelers Man United vrezen tegen Liverpool voor vrienden en familieleden'

Reacties

Sommige spelers van Manchester United zijn huiverig om gasten uit te nodigen voor de wedstrijd tegen Liverpool van maandag, schrijft The Telegraph. Ze vrezen dat hun genodigden doelwit kunnen worden van woede-uitbarstingen bij andere aanwezige supporters.

'Spelers Man United vrezen tegen Liverpool voor vrienden en familieleden'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 1
Liverpool
Liverpool

Rondom de wedstrijd tegen Liverpool zal in ieder geval gedemonstreerd worden tegen de familie Glazer, die de club in beheer heeft. Als tegen Liverpool opnieuw een nederlaag volgt, zo vrezen de spelers, zouden de demonstraties zich ook kunnen richten tegen de aanwezige genodigden van de spelers van Manchester United.

Spelers hebben de mogelijkheid om hun belangrijkste naasten uit te nodigen in afgezonderde skyboxen, maar kunnen daarnaast ook tickets verstrekken in de rest van het stadion, tussen de andere fans. De angst bij spelers is dat vrienden en familie die tussen de rest van het publiek plaatsnemen doelwit kunnen worden van de gefrustreerde fans.

Op de persconferentie van vrijdag werd trainer Erik ten Hag gevraagd naar zijn oordeel over de familie Glazer. 'Het enige wat ik kan zeggen, is dat de eigenaars willen winnen en dat de fans willen dat de eigenaars achter de club staan', zei hij. 'Dat begrijp ik, maar ik zit nog niet zo lang bij de club dat ik de hele achtergrond ken. We moeten samen vechten en verenigd zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.