Spel op de wagen: Manchester United bereidt bod voor op Van de Beek

Reacties

Hoewel Manchester United de interesse in Donny van de Beek bij algemeen directeur Edwin van der Sar kenbaar heeft gemaakt, heeft Ajax nog altijd geen officieel bod op de 23-jarige middenvelder ontvangen.

Spel op de wagen: Manchester United bereidt bod voor op Van de Beek
© Pro Shots

De onderhandelingen zullen naar verluidt echter snel op gang komen. United denkt zijn slag te kunnen slaan en bereidt een bod voor dat richting de veertig miljoen euro zal gaan.

Manchester United hoopt Real Madrid af te troeven in de strijd om Van de Beek. Tussen Ajax, De Koninklijke, de voetballer en zijn entourage zijn de bedragen al uitonderhandeld. Real hoeft enkel het bedrag van vijftig miljoen euro – wat met bonussen kan oplopen naar 55 miljoen – over te maken, waarna alleen een medische keuring een overgang van Van de Beek nog in de weg staat. De Spaanse grootmacht lijkt voorlopig te willen wachten.

Mocht het in de komende maanden niet tot een deal komen, dan kan Van de Beek (die ook in de belangstelling staat van Juventus) er volgens de technische leiding goed mee leven nog een jaar in het Ajax-shirt te spelen.

Klaassen
Davy Klaassen is voor de Amsterdammers een interessante optie als Van de Beek wél gaat. Niet alleen komt de middenvelder, die met Werder Bremen op de rand van degradatie staat, uit de Ajax-school, hij is ook nog steeds pas 27 jaar en past bovendien in het beleid dat Ajax de laatste jaren voert.

De club wil het gezien de torenhoge Europese ambities niet alleen met jonge talenten doen, maar ook ervaring aan de selectie toevoegen zoals zij eerder deed met Daley Blind en Dusan Tadic.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.