Speeltijd voor Afellay en goal van Mitroglou bij oefenzege PSV

Reacties

PSV heeft donderdagmiddag in een vriendschappelijke wedstrijd Sint-Truiden verslagen (2-0). Op last van de autoriteiten werd het duel achter gesloten deuren gespeeld.

Speeltijd voor Afellay en goal van Mitroglou bij oefenzege PSV
© Pro Shots

Mark van Bommel liet verschillende vaste selectiespelers spelen tegen de Belgen. In de opstelling van PSV stond Robbin Ruiter onder de lat en was er ook plek voor Timo Baumgartl, Kostas Mitroglou, Olivier Boscagli en Ibrahim Afellay. Afellay zette dit seizoen al grote stappen op weg naar speeltijd en zat bij de laatste vijf Eredivisie-duels van PSV steevast op de bank. De 33-jarige aanvallende middenvelder wacht nog op zijn eerste officiële speelminuten sinds zijn rentree in Eindhoven.

PSV won met 2-0 dankzij goals van Mitroglou en Claudio Gomes, die gehuurd is van Manchester City en het normaal met speeltijd bij Jong PSV moet doen. In Eindhoven zal door Van Bommel nu toegewerkt worden naar de hervatting van de Eredivisie na de interlandbreak. PSV ontvangt op zondag 24 november SC Heerenveen. Er moet dan een punt worden gezet achter de reeks van in totaal zes duels zonder zege. Bij het bezweren van de crisis hoopt Van Bommel op de terugkeer van Steven Bergwijn en Donyell Malen, die ontbreken bij Oranje om te kunnen herstellen van hun blessures.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.