Speculaties over toekomst Ronaldo nemen toe: wil hij weg bij United?

Reacties

De berichten dat Cristiano Ronaldo geen toekomst voor zichzelf ziet bij het Manchester United van Erik ten Hag nemen toe. De Portugese goalgetter zou nog deze zomer willen vertrekken.

Speculaties over toekomst Ronaldo nemen toe: wil hij weg bij United?
© Pro Shots

Vorige week kwam de Italiaanse krant La Repubblica al met dat nieuws naar buiten, donderdag komen verschillende sportkranten in Portugal en Spanje met berichten van dezelfde strekking. Zo stelt Record dat de 37-jarige topschutter tot de conclusie is gekomen dat het de komende tijd heel lastig wordt om met United voor de prijzen te spelen. Na meerdere gesprekken met Ten Hag zou hij tot de conclusie zijn gekomen dat het beter is om zijn loopbaan elders te vervolgen.

In Spanje hebben AS en Mundo Deportivo die informatie eveneens. De sportkranten weten ook al wat de mogelijke bestemming van Ronaldo is; hij zou bij Bayern München de opvolger moeten worden van Robert Lewandowski. De 33-jarige Pool stuurt al tijden aan op een vertrek en wil naar Barcelona, dat donderdag een bod van veertig miljoen euro zag worden afgewezen. Met het aantrekken van Ronaldo zou de Duitse recordkampioen een vervanger van hetzelfde kaliber in huis halen.

De berichten over Ronaldo zijn opmerkelijk, aangezien hijzelf en Ten Hag naar buiten toe allebei hebben uitgesproken heil te zien in een samenwerking. De Portugese vedette kwam vorig jaar op Deadline Day verrassend over van Juventus en was in het eerste seizoen na zijn terugkeer goed voor 24 goals in alle competities. Het was niet genoeg om de zesde plaats in de Premier League te voorkomen. United liep zo de Champions League mis, voor CR7 ook een reden een andere club te zoeken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.