Speciale welkomstactie: odd van 50.00 voor zege van Feyenoord

ADVERTORIAL – Feyenoord wil de sterke start in de Eredivisie zaterdagavond in De Kuip een passend vervolg geven tegen SC Heerenveen. Wint Feyenoord, dan kan jou dat als nieuwe Unibet-speler veel opleveren. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is de quotering enorm verhoogd.

Speciale welkomstactie: odd van 50.00 voor zege van Feyenoord
© Pro Shots

Na een rumoerige voorbereidingsperiode met veel actie op de transfermarkt maakte Feyenoord vorig weekend indruk in Arnhem. Tegen Vitesse liep de ploeg van Arne Slot uit naar een 2-5 overwinning. Aanwinst Danilo tankte vertrouwen met twee goals en Javairô Dilrosun scoorde ook bij zijn Feyenoord-debuut. SC Heerenveen maakte veel minder indruk in de eerste speelronde. Het elftal van de nieuwe trainer Kees van Wonderen kwam in de thuiswedstrijd tegen Sparta niet verder dan 0-0. De reguliere quotering voor een zege van Feyenoord zaterdagavond is 1.33.

Zoals gezegd is dat de reguliere odd, voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale quotering van maar liefst 50.00. Wil jij profiteren van die actie? Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan en selecteer de Feyenoord boost x 50

- Doe een storting, dat gaat eenvoudig via iDeal

- Wed op Feyenoord wint van Heerenveen en vink de UniBoost aan

De maximale inzet bij de actie is 1 euro.

Feyenoord beschikt over een uitstekende thuisbalans tegen Heerenveen. In slechts twee van de voorgaande 30 thuiswedstrijden in de Eredivisie werd verloren van de bezoekers uit Friesland. Feyenoord won ook zijn laatste vier thuisduels met Heerenveen en deed dat telkens met minstens twee goals verschil.

Beleef het voetbalweekend met extra spanning door mee te spelen bij Unibet. Ben jij wel al lid? Het uitgebreide aanbod voor onder meer de Eredivisie biedt ook tal van kansen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's