Speciale welkomstactie: odd van 50.00 voor zege Oranje op Polen

ADVERTORIAL – De groepswinst in de Nations League komt dichtbij voor het Nederlands elftal. Bij een overwinning op Polen komt Nederland op matchpoint. Unibet pakt voor spelers van 24 jaar jaar of ouder speciaal voor deze wedstrijd uit met een fraaie actie.

Speciale welkomstactie: odd van 50.00 voor zege Oranje op Polen

Met nog twee wedstrijden voor de boeg ligt het Nederlands elftal op koers voor de groepswinst in de Nations League. Komt de ploeg van bondscoach Louis van Gaal de wedstrijden tegen Polen en België zonder kleerscheuren door, dan is het ticket voor de final four binnen. Saillant detail is dat Polen de enige tegenstander is die Oranje deze groepsfase van een overwinning hield. In De Kuip eindigde de onderlinge ontmoeting eerder dit jaar in 2-2. Neemt het Nederlands elftal revanche? De reguliere odd voor een overwinning op Robert Lewandowski en co is 2.10.

Zoals gezegd is dat de reguliere quotering, voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale odd: 50.00. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via één van de links in dit artikel en selecteer de Oranje boost x 50

- Doe een storting, dat gaat eenvoudig via iDeal

- Wed op Oranje wint van Polen en vink de UniBoost aan

De maximale inzet bij de actie is 1 euro.

Nederland opende deze editie van de Nations League met een eclatante overwinning op België. In het Koning Boudewijn Stadion ging de nummer één van de FIFA wereldranglijst met 1-4 onderuit. Na een krappe zege op Wales volgde de puntendeling met Polen. Wales bood vervolgens ook in De Kuip knap tegenstand, maar moest opnieuw zijn meerdere erkennen in het Nederlands elftal. Lukt het Oranje om de laatste twee wedstrijden een tandje bij te schakelen?

Beleef de interlandavond met extra spanning door mee te spelen bij Unibet. Door de speciale welkomstactie kan succes van Oranje ook nieuwe Unibet-spelers veel opleveren, bekijk de voorwaarden hier. Ben je al Unibet-lid? Bekijk dan het uitgebreide aanbod voor Oranje tegen Polen en pak je kansen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's