Speciale welkomstactie: odd van 50.00 voor zege Oranje op België

ADVERTORIAL – De groepswinst kan het Nederlands elftal bijna niet meer ontgaan. Zelfs bij een kleine nederlaag tegen België eindigt de ploeg van bondscoach Louis van Gaal op de eerste plaats. Maar waarom zou Oranje niet gewoon weer winnen? Unibet pakt voor spelers van 24 jaar of ouder speciaal voor deze wedstrijd uit met een fraaie actie.

Speciale welkomstactie: odd van 50.00 voor zege Oranje op België
© Pro Shots

Met nog één wedstrijd voor de boeg ligt het Nederlands elftal op koers voor de eerste plaats in Groep 4 van de Nations League A. De voorsprong op de Rode Duivels is drie punten en mochten beide ploegen gelijk eindigen, geeft het onderling resultaat de doorslag. Op 3 juni in Brussel was Nederland heer en meester in de Derby der Lage Landen (1-4) en dus hebben de Belgen een klein wonder nodig om nog als eerste te eindigen. Lukt het Oranje opnieuw om België weg te blazen? De reguliere odd voor een overwinning op de nummer twee van de FIFA-wereldranglijst is 2.30.

Zoals gezegd is dat de reguliere quotering, voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale odd: 50.00. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via één van de links in dit artikel en selecteer de Oranje boost x 50

- Doe een storting, dat gaat eenvoudig via iDeal

- Wed op Oranje wint van België en vink de UniBoost aan

De maximale inzet bij de actie is 1 euro.

Nederland opende deze editie van de Nations League met een eclatante overwinning op België. Na een krappe zege op Wales volgde een puntendeling met Polen. Wales bood vervolgens ook in De Kuip knap tegenstand, maar moest opnieuw zijn meerdere erkennen in het Nederlands elftal. Donderdagavond won Oranje in Polen, waardoor Van Gaal en co op matchpoint staan voor een plek in de Nations League Finals.

Beleef de interlandavond met extra spanning door mee te spelen bij Unibet. Door de speciale welkomstactie kan succes van Oranje ook nieuwe Unibet-spelers veel opleveren, bekijk de voorwaarden hier. Ben je al Unibet-lid? Bekijk dan het uitgebreide aanbod voor Oranje tegen België  en pak je kansen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's