Special: verhoogde odd voor goal of assist van man in vorm Fernandes

ADVERTORIAL – Portugal en Zwitserland strijden in de laatste achtste finale om het achtste ticket voor de kwartfinale. Maken de Portugezen met sterren als Cristiano Ronaldo en Bruno Fernandes hun favorietenstatus waar of stunten de zo solide Zwitsers? Speel mee bij Jack's!

Special: verhoogde odd voor goal of assist van man in vorm Fernandes
© Pro Shots
Portugal
Portugal
6 - 1
Zwitserland
Zwitserland

Voorafgaand aan het WK was het lastig in te schatten hoe sterk Portugal zou zijn. Hoe zou bij de nationale ploeg omgesprongen worden met Cristiano Ronaldo? Het contract van de 37-jarige sterspeler is na maanden van onrust bij Manchester United inmiddels ontbonden. Bij de nationale ploeg heeft de goalgetter zijn basisplaats kunnen behouden, zoals de 39-jarige Pepe ook nog altijd in het hart van de defensie staat. Met een mix van routine en jeugdig elan werd Portugal de winnaar van een lastige groep met Zuid-Korea, Uruguay en Ghana. Zwitserland is de volgende horde.

Jack's heeft voor deze achtste finale een flink aantal mooie Specials. Zo is de odd voor een zege van Portugal in combinatie met een goal van Cristiano Ronaldo verhoogd naar maar liefst 4.00. De aanvaller maakte in de eerste poulewedstrijd tegen Ghana alweer zijn 118de goal voor de nationale ploeg.

Vanzelfsprekend trekt Ronaldo de aandacht bij Portugal, maar is hij nog wel de grootste ster bij de Europees kampioen van 2016? Bij de Portugezen is Bruno Fernandes dit WK degene die direct betrokken is geweest bij de meeste goals. De aanvallende middenvelder van Manchester United staat na twee optredens al op twee doelpunten en twee assists. Die statistieken maken deze Special van Jack's extra aantrekkelijk: Bruno Fernandes scoort of geeft een assist (2.50).

Specials van Jack's:
- Portugal wint & Cristiano Ronaldo scoort: 4.00
- Bruno Fernandes scoort of geeft een assist: 2.50
- Beide teams scoren & in totaal meer dan 7,5 schoten op doel: 3.25
- Portugal wint na strafschoppen: 11.00

Portugal is met een quotering van 1.86 voor een overwinning in reguliere speeltijd duidelijk de favoriet bij deze achtste finale. Voor Zwitserland is het bereiken van de knock-outfase al een zege na tweede te zijn geworden in een groep met Brazilië, Kameroen en Servië. Inzetten op een zege van de Zwitsers kan 4.80 keer de inleg opleveren.

Speel mee bij Jack's en geniet met extra spanning van de laatste achtste finale. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's