Feyenoord neemt afscheid van Hendrix na bericht uit Rusland

Reacties

Feyenoord heeft donderdagochtend afscheid genomen van Jorrit Hendrix. Het contract van de gehuurde middenvelder werd bij broodgever Spartak Moskou ontbonden. Daarmee is ook zijn afscheid bij Feyenoord gekomen. Hendrix tekent een nieuw contract bij Fortuna Düsseldorf.

Feyenoord neemt afscheid van Hendrix na bericht uit Rusland

Afgelopen winter kwam de linkspoot al terecht in Rotterdam-Zuid. Op dat moment was de drievoudig landskampioen pas een jaar actief in Rusland. Dat werd geen onverdeeld succes. Hendrix kwam slechts sporadisch in actie. Op een basisplaats kon hij niet rekenen. De teller stokte op 22 officiële wedstrijden voor Spartak.

Feyenoord pikte Hendrix in januari op en sloot een huurovereenkomst met de Russen. Die overeenkomst werd voor anderhalf jaar gesloten. In De Kuip was het perspectief minder troebel voor Hendrix, al kon hij ook onder trainer Arne Slot nooit rekenen op een basisplaats. In een halfjaar deed Slot uiteindelijk veertien keer een beroep op de huurling.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Nu duikt de eenmalige international op in Duitsland. Fortuna Düsseldorf heeft Hendrix namelijk tot het einde van het seizoen vastgelegd. Bij die club komt hij met Jordy de Wijs een oude bekende tegen. De verdediger was ploeggenoot van Hendrix bij PSV en speelde al voor de club uit de 2. Bundesliga.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.