Sparta wil langer door met publiekslieveling Saito

Reacties

Sparta Rotterdam hoopt ook komend seizoen over Koki Saito te kunnen beschikken. De nummer zes van de Eredivisie heeft die wens reeds uitgesproken bij de City Football Group, waar Saito van gehuurd wordt, en wacht nu op duidelijkheid over een mogelijke verlenging van de huurperiode.

Sparta wil langer door met publiekslieveling Saito
© Pro Shots

Saito is bij Sparta uitgegroeid tot een publiekslieveling en maakte zaterdag, in de 3-1 overwinning op Vitesse, zijn eerste doelpunt op Het Kasteel. Na afloop bevestigde Maurice Steijn dat Sparta graag langer met de 21-jarige aanvaller door wil. Sparta wil Saito ook komend seizoen huren van Lommel SK, een van de clubs die deel uitmaakt van de City Football Group.

'En Koki wil zelf ook nog een jaar blijven', aldus Steijn. 'Nu is het afhankelijk van wat City met hem wil, maar ik hoop dat we snel witte rook krijgen. Zij zullen ook zien dat Koki zich hier goed ontwikkelt en dat hij in een goed elftal speelt, dat veel doelpunten maakt. We hopen dat we hem er volgend seizoen ook bij kunnen hebben.'

De 21-jarige Saito speelde tot dusver zeventien competitiewedstrijden voor Sparta, waarvan elf als basisspeler. Zijn doelpunt tegen Vitesse was zijn derde in het Sparta-shirt.

Lees via VI PRO meer over Koki Saito, dribbelkoning op Het Kasteel:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.