Sparta Rotterdam slaat voorstel NAC voor Duarte af

Reacties

NAC Breda heeft zich zonder succes bij Sparta Rotterdam gemeld voor Deroy Duarte. NAC hoopte de middenvelder voor het nieuwe seizoen te kunnen huren, maar daar werkt Sparta niet aan mee.

Sparta Rotterdam slaat voorstel NAC voor Duarte af
© Pro Shots

De 21-jarige Duarte was in het afgelopen voetbaljaar geen basisspeler bij Sparta. De middenvelder deed in veertien competitiewedstrijden mee en verscheen slechts drie keer aan de aftrap. NAC hoopte Duarte daarom op huurbasis naar het Rat Verlegh Stadion te kunnen halen. Sparta heeft dit voorstel direct afgewezen; de Rotterdammers zullen Duarte niet verhuren.

'Voor het juiste bedrag is iedereen bij Sparta te koop, maar in principe verhuren wij niemand uit onze A-selectie', maakt technisch directeur Henk van Stee duidelijk. Gezien de breedte van de Sparta-selectie is dat logisch: trainer Henk Fraser heeft op papier maar vijf middenvelders tot zijn beschikking. Naast Duarte zijn dat zijn broer Laros, Adil Auassar, Bryan Smeets en Abdou Harroui. Tijdens de voorbereiding wordt dit aangevuld met spelers uit de jeugd en/of het tweede elftal.

Fraser heeft aangegeven dat hij voor iedere linie nog minstens een versterking zou willen begroeten. Vooralsnog maakt Sparta even een pas op de plaats. Lees daar meer over in de aankomende VI.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.