Sparta Rotterdam nog 'minimaal één seizoen' op kunstgras

Reacties

Ook het kunstgras op Het Kasteel heeft zijn langste tijd gehad. Sparta Rotterdam moet wel langer dan aanvankelijk gepland wachten op het echte gras.

Sparta Rotterdam nog 'minimaal één seizoen' op kunstgras

Sparta kwam in januari naar buiten met de plannen om weer echt gras te leggen in Het Kasteel. Door wijzingen in het stadsbestuur is er echter vertraging gekomen in de uitvoering van het afscheid van het kunstgras.

De prioriteiten van de promovendus liggen bij het aanpassen van het trainingscomplex Terbregge, met onder andere het bouwen van een nieuw onderkomen voor de A-selectie en de beloften. Als dit gerealiseerd is, kan de ontwikkeling van het stadion ter hand worden genomen. Daardoor Sparta speelt nog minimaal één seizoen op kunstgras in Het Kasteel, zo laat de Rotterdamse club weten.

Op dit moment spelen er zes clubs op kunstgras in de Eredivisie. Het gaat om Sparta Rotterdam, FC Emmen, Heracles Almelo, ADO Den Haag, PEC Zwolle en VVV-Venlo. Die laatste club heeft aangekondigd volgend seizoen weer natuurgras te willen neerleggen in De Koel. De aankondiging volgde na de kritiek van onder anderen Dusan Tadic na het bezoek aan Venlo.

Tadic ergert zich in Venlo: 'Kunstgras niet goed voor het Nederlandse voetbal'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.