Sparta Rotterdam heeft elftal aanwinsten bijna compleet

Reacties

Het bedrijvige Sparta Rotterdam heeft donderdag opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. De degradant uit de Eredivisie legde Gregor Breinburg vast, aanwinst nummer tien deze zomer.

Sparta Rotterdam heeft elftal aanwinsten bijna compleet

De 26-jarige middenvelder, die transfervrij was nadat zijn contract met NEC was afgelopen, tekende voor één seizoen bij de Rotterdammers.

'Het is een ervaren speler, die weet wat gevraagd wordt om voor promotie te spelen. We wilden graag nog een middenvelder aan de selectie toevoegen en zijn blij dat met Gregor te doen', zegt Sparta's technisch manager Henk van Stee op de clubsite.

Sparta legde in een eerder stadium reeds Suently Alberto (NEC), Adil Auassar (Roda JC Kerkrade), Tim Coremans (ADO Den Haag), Royston Drenthe (geen club), Mohamed Rayhi (NEC), Lars Veldwijk (FC Groningen), Giliano Wijnaldum (Willem II), Édouard Duplan (ADO Den Haag) en Dries Wuytens (Heracles Almelo) vast. Breinburg is dus de derde speler die overkomt van NEC.

De club uit Rotterdam gaat op de eerste speeldag van de Keuken Kampioen Divisie, op vrijdag 17 augustus, op bezoek bij FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.