Sparta: nog geen concreet bod op begeerde Harroui

Reacties

Bij Sparta Rotterdam is nog geen concrete aanbieding binnengekomen voor smaakmaker Abdou Harroui, die na Halil Dervisoglu, Lars Veldwijk en Ragnar Ache mogelijk de volgende speler is die Sparta verruilt voor een buitenlands avontuur. Een eventuele verkoop van de 22-jarige middenvelder zou de Rotterdammers meer financiële mogelijkheden geven.

Sparta: nog geen concreet bod op begeerde Harroui
© Pro Shots

Directeur voetbal Henk van Stee is bij Sparta al volop bezig met volgend seizoen. Met Michaël Heylen en Lennart Thy kwamen al twee spelers transfervrij binnen en de beleidsbepaler mikt nog op vier extra versterkingen. De komst van Thy was dus al noodzakelijk door de uitgaande transfers van aanvallers. De club van trainer Henk Fraser raakte in januari Dervisoglu al kwijt aan Brentford en ziet in de zomer Ragnar Ache vertrekken naar Eintracht Frankfurt. Die transfers leverden Sparta vijf miljoen euro op. Veldwijk vertrok in januari bovendien naar Jeonbuk Motors.

Het potje wordt mogelijk nog verder gevuld. Van Stee over de belangstelling voor Harroui: 'Appie staat overal in de scoutingsbestanden, hij heeft een ongelofelijk goede ontwikkeling doorgemaakt. Turkse, Engelse en Duitse clubs hebben om een indicatie gevraagd, maar een concreet bod is er niet gedaan.' De aanvallende middenvelder uit de eigen jeugdopleiding scoorde dit seizoen vier keer in de Eredivisie en kwam 26 keer in actie.

Buiten de vier extra spelers waar Van Stee op mikt zal er niet veel veranderen in de selectie van Sparta. Veel contracten zijn in de loop van het seizoen al verlengd en met de van Emmen overgekomen Heylen is er al een vervanger voor Jurgen Mattheij, die heeft aangegeven Sparta transfervrij te zullen verlaten. De 27-jarige verdediger heeft nog geen nieuwe club gevonden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.