Sparta neemt per direct afscheid van Kramer

Reacties

Michiel Kramer hoeft zich niet meer te melden bij Sparta Rotterdam. De club kocht vandaag het contract van de spits af. Kramer op zijn beurt levert een deel van zijn salaris in om de breuk mogelijk te maken. Het is de tweede keer dit seizoen dat de aanvaller op deze manier een club verlaat. Eerder gebeurde dat bij Feyenoord.

Sparta neemt per direct afscheid van Kramer

Kramer had het seizoen willen afmaken op Het Kasteel, al wist hij dat hij na zijn schorsing van zeven wedstrijden niet meer in actie zou komen. De spits kreeg vorige week rood tegen Vitesse toen hij Alexander Büttner in het gezicht trapte. Kramer wilde zijn ploeg niettemin op het trainingsveld blijven steunen in de strijd tegen degradatie.

Sinds zijn komst, was iedereen tevreden over zijn inbreng op en buiten het veld. Bovendien weet Kramer wat degradatievoetbal betekent, maar Sparta-trainer Dick Advocaat wenst niet langer een beroep te doen op een speler die hij toch niet kan opstellen.

Voor Kramer betekent het vroegtijdige einde op het Kasteel een flinke teleurstelling. Zelf had hij het naar zijn zin bij Sparta, nadat hij bij zijn vorige club Feyenoord nauwelijks op speeltijd hoefde te rekenen. Nu hij weer transfervrij is, kan hij op zoek naar een club in het buitenland.

Zijn rode kaart betekende behalve een langdurige schorsing van liefst zeven wedstrijden ook een deuk in zijn imago. Juist dat was hij bij Sparta weer aan het oppoetsen, tot een impulsieve reactie tegen Büttner het einde betekende bij Kramers derde club in Rotterdam. Eerder speelde hij in de jeugd van Excelsior en bij Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.