Sparta kan de markt op na langverwachte transfer Harroui

Reacties

Abdou Harroui vervolgt zijn loopbaan bij Sassuolo. De middenvelder heeft maandag zijn overstap naar Italië afgerond en levert Sparta Rotterdam nog een behoorlijke transfersom op. Harroui wordt eerst verhuurd en maakt volgende zomer definitief de overstap.

Sparta kan de markt op na langverwachte transfer Harroui
© Pro Shots

De 23-jarige Harroui was al een tijdje op zoek naar een transfer en beschikte bij Sparta over een contract dat aan het einde van dit seizoen zou aflopen. Met Nottingham Forest bereikte de club vorige week al een akkoord over een transfersom die tussen de drie en vier miljoen euro ligt. Harroui aasde echter op een grotere stap en heeft zijn zin gekregen.

Hoewel de clubs geen mededelingen doen over de transfersom, is het duidelijk dat er flink wat geld binnenkomt bij Sparta. Technisch directeur Henk van Stee mag een deel van dat bedrag herinvesteren en wil nog minstens twee, maar het liefst nog meer nieuwe spelers halen. Ondertussen blijft het de vraag wie er na Harroui nog meer vertrekken bij Sparta. Laros Duarte vertrok dinsdag al naar FC Groningen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.