Sparta huurt Nelom voor de rest van het seizoen van Feyenoord

Reacties

Sparta Rotterdam huurt Miquel Nelom voor de rest van het seizoen van Feyenoord. De linksback had over interesse van clubs niet te klagen.

Sparta huurt Nelom voor de rest van het seizoen van Feyenoord

Ook Serie A-club SPAL, het Belgische KV Kortrijk en Sheffield Wednesday zaten achter de 27-jarige verdediger aan. Alavés meldde zich eerder ook al officieel bij Feyenoord. Het contract van Nelom loopt komende zomer af bij Feyenoord.

In het seizoen 2011/12 schoof Nelom vanuit de jeugd door naar de eerste selectie van de Rotterdammers. De verdediger was bezig aan zijn zevende seizoen in De Kuip en heeft 159 officiële wedstrijden voor Feyenoord achter zijn naam.

Technisch directeur Martin van Geel bedankte Nelom op de clubwebsite van Feyenoord voor zijn bijdrage. 'Wij bedanken Miquel voor zijn grote inzet voor Feyenoord, in de zeven seizoenen bij het eerste elftal en gedurende de jaren er voor in de jeugdopleiding. Hij heeft zich altijd een op en top professional getoond en ook daarom verlenen wij onze medewerking aan deze overstap. Wij wensen Miquel alle succes met zijn verdere carrière.'

Vierde versterking
Nelom is niet de eerste versterking sinds de komst van Dick Advocaat naar Het Kasteel. Dabney dos Santos, Fred Friday en Soufyan Ahannach maakten ook al de overstap. Tot dusver leverde dit nog niet het gewenste effect op: Sparta verloor alle drie de wedstrijden na de winterstop.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.