Sparta haalt met Osman broodnodige versterking binnen

Reacties

Sparta Rotterdam heeft na het verstrijken van de transferdeadline alsnog een versterking binnengehaald voor het middenveld. Mohammed Osman keert op Het Kasteel terug in Nederland na een jaar in Qatar en traint vrijdag voor het eerst mee.

Sparta haalt met Osman broodnodige versterking binnen
© Pro Shots

Osman speelde voor zijn avontuur bij Al-Kharitiyath uit Qatar ruim twee jaar bij Heracles Almelo. Daar groeide de international van Syrië uit tot smaakmaker. Er was interesse van onder andere SC Heerenveen, AZ, Vitesse en FC Utrecht en Heracles wilde zijn contract verlengen. Uiteindelijk koos Osman voor Qatar.

Bij Vitesse heeft Osman een verleden, want de middenvelder doorliep de jeugdopleiding in Arnhem. Tot een doorbraak kwam het niet en bij Telstar blies hij zijn carrière nieuw leven in, waardoor hij een transfer naar Heracles verdiende.

Bij Sparta zorgt Osman voor een welkome versterking van het middenveld. De Rotterdammers raakten aan het einde van de transferperiode Abdou Harroui (Sassuolo) en Laros Duarte (FC Groningen) kwijt. Technisch directeur Henk van Stee gaf al aan dat hij niet tevreden was over de transferperiode. 'Natuurlijk steek ik als eerste de hand in eigen boezem en had ik net als onze supporters meer verwacht in deze transferperiode. Ook na de deadline kunnen wij onze spelersgroep nog versterken.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.