Sparta en 'toptrainer' Fraser scheppen rust met nieuw contract

Reacties

Sparta Rotterdam en trainer Henk Fraser zijn bepaald nog niet op elkaar uitgekeken. Beide partijen hebben hun samenwerking donderdagochtend verlengd, de oefenmeester heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract.

Sparta en 'toptrainer' Fraser scheppen rust met nieuw contract
© Pro Shots

De oude verbintenis van Fraser liep tot 2021, maar daar is nu een jaartje bij gekomen. 'Ik heb het enorm naar mijn zin op Het Kasteel en het tekent de huidige samenwerking dat we al in zo'n vroeg stadium afspraken met elkaar maken over een contractverlenging voor nóg een extra seizoen', aldus Fraser op de clubsite. 'Ik heb vertrouwen in deze spelersgroep om Sparta het aankomende seizoen in de Eredivisie te houden. Van daaruit gaan we dan weer verder werken aan de sportieve groei van de club, daar maak ik graag onderdeel van uit.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De eerste twee seizoenen van Fraser op Het Kasteel waren succesvol, met een promotie in het eerste seizoen en een plaats bovenin het rechterrijtje in het niet afgemaakte Eredivisie-jaar', zo legt technisch directeur Henk van Stee op de clubsite op zijn beurt uit, die Fraser een 'toptrainer' noemt. 'Voor de continuïteit binnen de club is het goed om nu al duidelijk te maken dat we langer met elkaar doorgaan. Het komende seizoen wordt een mooie uitdaging om met deze staf en selectie onze sportieve doelstelling wederom te gaan bewerkstelligen.'

En, zo voegt Van Stee daaraan toe: 'Als Henk ons niet in de Eredivisie kan houden, dan gaat geen enkele trainer dat lukken.' Ook vorig jaar besloten beide partijen al in een vroeg stadium om langer met elkaar door te gaan. In september 2019 (net na de promotie) verlengde Fraser zijn contract eveneens met een jaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.