Sparta en Emmen geven Elftal van de Week kleur

Reacties

De derde speelronde in de Eredivisie levert een bont gezelschap op in het Elftal van de Week. FC Emmen en Sparta Rotterdam zijn de hofleveranciers.

Sparta en Emmen geven Elftal van de Week kleur

FC Emmen liet zaterdag SC Heerenveen geen kans. Glenn Bijl en Nikolai Laursen hielpen de Drentse formatie op weg naar het eerste succes van het nog prille seizoen getuige hun uitverkiezing.

Sparta gaf zaterdag met een zege bij ADO Den Haag de goede start een vervolg. Dat was te danken aan de trefzekerheid van Mohamed Rayhi, die twee keer tot scoren kwam. Maar ook doelman Tim Coremans bewees zijn waarde voor de promovendus. Beide Kasteelheren kregen als dank ook een plekje in het Elftal van de Week.

De promovendi deden sowieso in positieve zin van zich spreken. Want RKC Waalwijk had na het spektakelstuk in Enschede (3-3) in de persoon van Anas Tahiri een afvaardiging in het Elftal van de Week, waar FC Twente-spits Haris Vuckic ook uitverkoren was.

Van de traditionele topdrie heeft elke club één vertegenwoordiger. Dusan Tadic (Ajax) completeert met Speler van de Week Vangelis Pavlidis (Willem II) en Vuckic de voorhoede, waar PSV-belofte Mo Ihattaren dankzij zijn optreden tegen Heracles Almelo een plaats op het middenveld verdiende. Ridgeciano Haps onttrok zich aan de defensieve malaise van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.