Sparta doet zaken met PSV en houdt steunpilaar aan boord

Reacties

Laros Duarte keert definitief terug bij Sparta Rotterdam. De middenvelder wordt overgenomen van PSV en tekent een contract tot medio 2022 bij de promovendus.

Sparta doet zaken met PSV en houdt steunpilaar aan boord

De 22-jarige Duarte speelde tot zijn zestiende in de jeugdopleiding van Sparta, waarna hij de overstap maakte naar PSV. Daar bleef een doorbraak uit, waarop de middenvelder in januari van dit jaar op huurbasis terugkeerde bij zijn oude club. Die heeft hem nu voor een onbekende transfersom definitief overgenomen van de Eindhovenaren.

Technisch directeur Henk van Stee is in zijn nopjes met het permanent vastleggen van Duarte. 'Tijdens zijn verhuurperiode maakte Laros zo veel indruk, dat wij dolgraag langer met hem verder wilden. We zijn met elkaar in gesprek gegaan en merkten dat hij zelf ook langer op Het Kasteel wilde blijven. Hij heeft de afgelopen maanden een belangrijke rol gespeeld en we verwachten dat hij ook in de Eredivisie van grote waarde zal zijn.'

Zo kan Duarte volgend seizoen zijn Eredivisie-debuut maken aan de zijde van zijn jongere broertje Deroy Duarte, die ook uitkomt voor Sparta. Het contract van de controleur liep bij PSV nog een jaar door.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.