Sparta denkt aan gewilde spits Rangelo Janga

Reacties

In de zoektocht naar aanvallende versterking heeft Sparta het oog laten vallen op Rangelo Janga. De voormalige aanvaller van Willem II, Excelsior en FC Dordrecht speelt momenteel voor de Slowaakse club AS Trencín, waar hij nog een tot medio 2019 lopend contract bezit.

Sparta denkt aan gewilde spits Rangelo Janga

De interesse in de 25-jarige international van Curaçao neemt serieuze vormen aan. Ook SC Heerenveen zou belangstelling hebben, terwijl voor Janga tevens clubs uit Italië (Cagliari), België en Rusland in de markt zijn.

Janga maakte in het seizoen 2015/16 indruk bij FC Dordrecht toen hij in de Jupiler League 21 keer scoorde in 34 duels. In zijn eerste seizoen bij Trencín was hij veertien keer trefzeker in 21 wedstrijden. Dit seizoen staat de teller na zestien wedstrijden al weer op dertien goals.

Sparta kan een speler als Janga goed gebruiken. De Rotterdammers zijn met elf treffers de minst scorende club in de Eredivisie en naarstig op zoek naar extra offensieve impulsen. De laatste twee duels speelden de Duitser Nick Proschwitz en Robert Mühren in de aanval.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.