Sparta blijft maar gaan: negende aanwinst op Het Kasteel

Reacties

Sparta Rotterdam heeft alweer de negende transfer richting het nieuwe seizoen afgerond. Op de dag van de eerste training werd aanvaller Jason Lokilo (23) gepresenteerd. Hij tekent voor twee jaar, met een optie op een extra seizoen.

Sparta blijft maar gaan: negende aanwinst op Het Kasteel
© Pro Shots

Lokilo komt uit de jeugdopleiding van Anderlecht, maar maakte al op jonge leeftijd de stap naar Crystal Palace. Tot speelminuten in de Premier League leidde dit niet en na twee verhuurperiodes kwam de aanvaller terecht in Polen. Sparta neemt hem over van Gornik Leczna. In totaal zag Sparta al negen nieuwelingen (inclusief de eerder verhuurde Reda Kharchouch) verschijnen richting het komende seizoen.

'Jason is een creatieve aanvaller, die met zijn snelheid en individuele acties voor gevaar en kansen kan zorgen', beschrijft directeur Gerard Nijkamp de nieuwste aanwinst. 'Hij kan zowel aan de zijkanten spelen, maar heeft ook ervaring als aanvallende middenvelder. Hij past goed binnen het type voetbal dat wij met Sparta graag willen spelen en we zien hem als waardevolle aanvulling op de selectie.'

Bekijk hier alle afgeronde transfers van Sparta en zijn competitiegenoten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.