Spanningen tussen El Khayati en ADO door uitblijven akkoord

Reacties

Er zijn scheurtjes ontstaan in de relatie tussen ADO Den Haag en Nasser El Khayati. De middenvelder annex aanvaller ontbreekt al een week op de training in Den Haag om zo een transfer af te kunnen ronden, maar ondertussen is er nog altijd geen witte rook.

Spanningen tussen El Khayati en ADO door uitblijven akkoord

El Khayati staat in de belangstelling van onder meer Qatar SC en kreeg van ADO toestemming om weg te blijven van de training en de Open Dag om die transfer af te ronden. Terwijl de Open Dag in volle gang was, werd El Khayati gespot in Rotterdam, waar hij aanwezig was bij de El Khayati Cup. Dat zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen in Den Haag.

Dat El Khayati ondertussen al een week ontbreekt op het trainingsveld is een item in de kleedkamer van ADO. Enkele spelers hebben de clubleiding om opheldering gevraagd. Het was namelijk de verwachting dat El Khayati, toen hij vrijaf kreeg van de club, snel bij een andere club zou tekenen, of anders terug zou keren op de grasmat in Den Haag.

Technisch directeur Jeffrey van As houdt zich in gesprek met VI op de vlakte over de situatie. 'Het klopt dat er wat dingen spelen. Wij hadden ook verwacht dat het sneller zou gaan, maar er is nog met geen enkele club een akkoord bereikt over El Khayati. Een akkoord tussen de clubs is noodzakelijk om een transfer te kunnen afronden. Wij hebben El Khayati toestemming gegeven om niet met ons mee te trainen. Verder wil ik er op dit moment niets over kwijt.'

De dertigjarige El Khayati heeft een geweldig seizoen achter de rug bij ADO en was in 33 competitiewedstrijden goed voor 17 doelpunten en 12 assists. De routinier wil dit jaar graag verzilveren met een mooie transfer, maar dat proces verloopt overduidelijk bijzonder moeizaam. El Khayati heeft overigens geen zaakwaarnemer en behartigt zijn eigen belangen.

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer A. El Khayati
Meer over A. El Khayati
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.