Spannende zomer Hendrix: veel belangstelling voor PSV-middenvelder

Reacties

PSV is deze zomer nog op zoek naar een middenvelder, helemaal omdat Jorrit Hendrix nog altijd hoopt een stap te kunnen maken. De 25-jarige Limburger dook vorige week op in Turkije, maar dat was voor een haarimplantatie en niet voor een transfer.

Spannende zomer Hendrix: veel belangstelling voor PSV-middenvelder
© Pro Shots

Hendrix heeft nog een contract voor een seizoen, wat inhoudt dat PSV hem moet verkopen óf verlengen om te voorkomen dat hij volgend jaar transfervrij de deur uit loopt. Er is interesse vanuit Italië, Engeland en Amerika, maar Hendrix zit in de wachtkamer omdat competities nog niet zijn uitgespeeld.

Gezien de duur van zijn contract en de coronacrisis is de kans klein dat PSV nog erg veel aan Hendrix verdient, mocht hij vertrekken.

Van Ginkel
Het is geen geheim dat Marco van Ginkel hoog op het lijstje staat bij PSV. Hij kwam door een knieblessure de afgelopen twee seizoenen nauwelijks in actie, maar de speler van Chelsea lijkt inmiddels klaar voor zijn rentree en ziet een verhuur wel zitten.

Lees meer over de situatie bij PSV op VI PRO. Ook aandacht voor onder meer FC Utrecht en SC Heerenveen, waar de smaakmakers in de etalage staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.