Spaanse media pakken uit: 'Lewandowski om de tafel met Barcelona'

Reacties

Robert Lewandowski lijkt nauwelijks weg te denken bij Bayern München, maar een einde van een tijdperk lijkt steeds dichter bij. Volgens de Spaanse media is Barcelona de volgende bestemming. De Poolse goalgetter zou zelfs al met de Catalanen om de tafel hebben gezeten.

Spaanse media pakken uit: 'Lewandowski om de tafel met Barcelona'

De Spaanse sportkrant SPORT had Lewandowski donderdagochtend groot op de voorpagina. Het medium uit Barcelona meldt dat de Catalanen een officieel contractaanbod hebben gedaan aan Lewandowski. Daarnaast heeft de spits met Mateu Alemany om de tafel gezeten.

Alemany is de technische baas van Barça. Volgens SPORT zou Barcelona zelfs aan de eisen van Lewandowski kunnen voldoen. De 33-jarige scherpschutter zou een contract kunnen tekenen voor een periode van twee seizoenen met de optie voor nog een seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met nog één contractjaar in Zuid-Duitsland moet Alemany wel met een transfersom over de brug komen. Barça zou denken aan een bedrag van maximaal 35 miljoen euro. Met die kennis is Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Lewandowski, aan het werk gezet.

Zahavi zou volgens het Duitse BILD nog deze week om de tafel gaan met Bayern. Der Rekordmeister heeft een langer verblijf van Lewandowski nog niet uit het hoofd gezet, maar de Pool zelf zou de voorkeur hebben voor een vertrek uit München.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Haaland
Dat komt ook door de interesse van Bayern in Erling Haaland. De entourage van Lewandowski zou beledigd zijn vanwege het feit dat de Zuid-Duitsers gesproken hebben met de Noorse collega-spits van Borussia Dortmund. Het zou de gesprekken vermoeizamen.

Sinds zijn komst naar Bayern in 2014 maakte Lewandowski in 372 officiële wedstrijden 342 doelpunten. Ook was hij 71 keer de aangever. Dit seizoen maakte hij in 43 officiële wedstrijden liefst 48 goals en pakte hij zijn tiende landstitel in de Bundesliga.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.