Spaanse media komen wéér met update over toekomst Koeman en Messi

Reacties

Dat Ronald Koeman en Lionel Messi ook volgend seizoen bij Barcelona te bewonderen zijn, is inmiddels wel duidelijk. Desondanks komen de Spaanse sportkranten ook maandag weer met een update over de situaties van de trainer en sterspeler.

Spaanse media komen wéér met update over toekomst Koeman en Messi
© Pro Shots

Het gaat al geruime tijd over de toekomst van zowel Messi als Koeman. Beide heren leken eerder deze zomer op weg naar de uitgang, maar in beide gevallen kwam er een ommezwaai. De Argentijn trok zijn uitdrukkelijke vertrekwens in en staat al weken op het punt om zijn afgelopen contract te verlengen, terwijl de ex-bondscoach van Oranje na meerdere gesprekken met voorzitter Laporta 'gewoon' in het zadel bleef.

Dat wil niet zeggen dat er in de Spaanse kranten niets gemeld kan worden over de twee. Zoals gezegd: de contractverlenging van Messi is nog altijd niet helemaal officieel. Sterker nog: Messi is op dit moment formeel clubloos, aangezien zijn verbintenis op 1 juli afliep. Maar zoals hij de laatste weken wel vaker deed, heeft Laporta wederom herhaald dat dat wel goedkomt. 'Er is sprake van positieve vooruitgang', zo citeert Marca hem.

Daarnaast is AS gekomen met een artikel over de toekomst van Koeman. En, zo stelt de krant opmerkelijk genoeg: het zou zomaar kunnen dat de Nederlander in de komende periode zijn contract zelfs gaat verlengen. 'Als het team zich ontwikkelt zoals Laporta graag ziet, lijkt het erop dat Koeman in oktober een nieuwe verbintenis krijgt voorgelegd.' Met hoeveel jaar het contract van Koeman zou worden verlengd, weet AS niet te melden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.