Spaanse kranten scheppen duidelijkheid na geheimzinnige tweet Griezmann

Reacties

Antoine Griezmann speelt ook komend seizoen voor Atlético Madrid. Spaanse media weten dat de hoofdstedelingen de huurperiode van de Barcelona-aanvaller met een jaar verlengd hebben.

Spaanse kranten scheppen duidelijkheid na geheimzinnige tweet Griezmann
© Pro Shots

Griezmann plaatste woensdagavond een wat geheimzinnige tweet, bestaande uit drie symbooltjes: de twee clubkleuren van Atlético (rood en wit) en het symbooltje ATM, wat in dit geval Atlético Madrid zou betekenen. Voor de fans was dit voldoende informatie: zij trokken direct de conclusie dat Griezmann zou blijven. AS en Marca deden eens navraag bij Atlético en konden vervolgens melden dat dit inderdaad klopt.

De 31-jarige Griezmann keerde vorig jaar terug bij Atlético, dat de aanvaller in 2019 nog voor liefst 120 miljoen euro had verkocht aan Barcelona. Atlético zou zijn verloren zoon in principe voor één seizoen huren, maar het blijkt dat het mogelijk was om de huurperiode met nog een jaar te verlengen. De Rojiblancos hebben aan Barcelona laten weten dat zij hiervan gebruik zullen maken.

Mocht Atlético Griezmann definitief willen overnemen van Barcelona, dan zal het een transfersom van veertig miljoen euro moeten betalen. Volgens Marca wordt deze optie tot koop automatisch geactiveerd als Griezmann vijftig procent van de mogelijke wedstrijden voor Atlético zal spelen. Aangezien hij een vaste basisspeler is in de ploeg van Diego Simeone, is de kans groot dat hij dit aantal gaat halen.

Griezmann speelde in het afgelopen seizoen 39 wedstrijden voor Atlético, waarin hij acht keer scoorde. Voor Barcelona kwam de Fransman in twee jaar tijd tot 33 doelpunten uit 101 wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.