Spaanse derdeklasser bereidt zich lachend voor op Mateu Lahoz: 'Nu al geel gehad'

Reacties
Spaanse derdeklasser bereidt zich lachend voor op Mateu Lahoz: 'Nu al geel gehad'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Linares Deportivo maakt zich op voor een grote wedstrijd: de ploeg uitkomend op het derde niveau in Spanje treft woensdagavond in de Copa del Rey het zwalkende maar altijd nog grote Sevilla. Voor de gelegenheid is er ook een scheidsrechter van naam ingevlogen: niemand minder dan Antonio Mateu Lahoz.

Linares Deportivo
Linares Deportivo
0 - 5
Sevilla
Sevilla

'We hebben geel gekregen bij het maken van dit plaatje', grapt het Twitter-account over de buitengewoon veelbesproken arbiter die het afgelopen zaterdag wel erg bont maakte met de kaarten in de stadsderby Barcelona – Espanyol (1-1). Ook tijdens de kwartfinale van het WK tussen Nederland – Argentinië stond de man uit de buurt van Valencia zelden zonder een gele prent in zijn handen: in totaal staat hij in die laatste twee wedstrijden op 32 kaarten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Linares, dat pas in 2009 werd opgericht in zijn huidige vorm, is deze wedstrijd een belangrijke kans om zichzelf groot op de kaart te zetten. Vorig seizoen joeg de ploeg Barcelona de stuipen nog op het lijf, maar de grootmacht ontkwam na een achterstand met een 1-2 zege. Sevilla, dat een rampseizoen kent en achttiende staat, weet zich dus gewaarschuwd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.