Spaans avontuur lonkt voor Wöber

Reacties

Maximilian Wöber is mogelijk bezig aan zijn laatste dagen als speler van Ajax. Het Spaanse Sevilla wil de twintigjarige Oostenrijker per direct overnemen.

Spaans avontuur lonkt voor Wöber

Wöber, die bezig is aan zijn tweede seizoen in Amsterdam, wordt al langere tijd intensief gevolgd door de Spaanse topclub. De verdediger kwam in de eerste seizoenshelft tot zestien optredens voor Ajax.

'Natuurlijk wil Max graag deel uit blijven maken van de huidige groep van Ajax in dit mooie seizoen en belangrijk zijn voor het team. Hij stond immers ook drie wedstrijden basis in de Champions League', zegt zijn agent Revien Kanhai van Forza Sports Group. 'Maar hij wil ook graag wekelijks aan spelen toekomen en goed perspectief hebben. Daarom kijken wat momenteel het beste voor zijn carrière is. Het is daarom ook geen makkelijke keuze.'

Ajax nam de Oostenrijks international in de zomer van 2017 voor ruim zeven miljoen euro over van Rapid Wien. Sevilla is momenteel met de clubleiding van Ajax in een vergevorderd stadium van de onderhandelingen. Daarbij zou het gaan om een transfersom van ruim twaalf miljoen euro.

Nieuwelingen maken indruk bij Ajax: 'Magallán echt een beest'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.