Southend mist speler vanwege enkelband, Baptista bij beloften Bolton

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Southend mist speler vanwege enkelband, Baptista bij beloften Bolton

• Southend United kan dinsdagavond in de competitiewedstrijd tegen Shrewsbury Town niet beschikken over Nile Ranger. De 26-jarige spits is niet inzetbaar omdat hij een enkelband heeft. De Engelsman zat tien weken in de gevangenis vanwege fraude en is nu op proeftijd vrij. 'Hij heeft een avondklok om acht uur 's avonds en we spelen om 20.45 uur', legt trainer Phil Brown uit aan de BBC.

• De 48-voudig Braziliaans international Júlio Baptista speelt maandagavond met Bolton Wanderers Onder-23 tegen Queens Park Rangers. De inmiddels 35-jarige El Tanque speelde voorheen bij grote clubs als Real Madrid, Arsenal en AS Roma. De Braziliaan stond voor het laatst onder contract bij Orlando City FC. De terugkeer van The Beast deed ons denken aan deze goal voor Málaga.

'Mijn ontslag? Ik zie het als een ongeluk, waarna je niet meer precies weet wat er daadwerkelijk is gebeurd.'
• Een bijzondere metafoor van Claudio Ranieri over zijn ontslag bij Leicester City van vorig jaar.

Manchester City heeft alle Catalanen een prettige Diada Nacional de Catalunya gewenst • 11 september is de nationale feestdag van Catalonië • In de persoon van Pep Guardiola heeft de Engelse grootmacht een Catalaanse oefenmeester aan het roer staan •

Internazionale en AS Roma hebben maandag officieel hun derde tenues gelanceerd. De Romeinen kiezen voor een bruinachtig alternatief shirt, de Milanezen voor een donkerblauwe. 

Felix Bastians won zondagmiddag de prijs voor sportiefste voetballer van het voetbalweekend. De speler van VfL Bochum dribbelde tegen SV Darmstadt het zestienmetergebied in, ging neer, waarna de scheidsrechter een penalty gaf. Toen Bastians echter tegen de scheidsrechter van dienst vertelde dat het om een schwalbe ging en dat het geen penalty was, werd de penalty ingetrokken. Spelers van opponent Darmstadt bedankten Bastians.

Arsène Wenger heeft in het verleden een job bij rivaal Manchester United afgewezen. Dit vertelt de manager van Arsenal in gesprek met The Sun. De Franse oefenmeester was rond 2002 in beeld als potentële opvolger van Sir Alex Ferguson, maar Wenger had daar geen trek in.

• Jack Hendry, speler van het Schotse Dundee United, had dit weekend even niet door wie wel en geen teamgenoot was. Een medespeler dribbelde met de bal langs de zijlijn, alvorens Hendry besloot zijn ploegmaat te tackelen. Het leverde geen blessure(s) op, wel lagen door de actie twee spelers van Dundee op het gras. Bekijk hieronder de hilarische beelden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.