Southampton meldt zich voor Gakpo, PSV niet onder de indruk

Reacties

Southampton heeft zich bij PSV gemeld om zijn belangstelling voor Cody Gakpo kenbaar te maken. De Engelse middenmoter zal echter dieper in de buidel moeten tasten als het ook daadwerkelijk een serieuze kans wil maken op de komst van de Oranje-international.

Southampton meldt zich voor Gakpo, PSV niet onder de indruk
© Pro Shots

Van een officieel bod is (nog) geen sprake, maar Southampton heeft informeel laten weten dat het tussen de 35 en 40 miljoen euro wil betalen voor Gakpo. Dat is voor PSV echter niet voldoende. De Eindhovenaren wezen eerder deze zomer ook al een bod van Nottingham Forest (twintig miljoen euro plus bonussen) af en laten Gakpo alleen gaan als er minstens vijftig miljoen euro op tafel komt.

De naam van Gakpo zingt nu ook al een tijdje rond bij Manchester United, maar die club heeft zich nog niet gemeld bij PSV. Het is onduidelijk of Southampton zijn interesse door zal zetten, nu de huidige nummer dertien van de Premier League te horen heeft gekregen wat er ongeveer betaald zal moeten worden. Ook is onduidelijk of Gakpo zelf wel interesse heeft in Southampton.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.