Solskjaer voelt de bui al hangen na slecht nieuws over Varane

Reacties

Manchester United heeft slecht nieuws gekregen over Raphaël Varane, die dinsdag tegen Atalanta Bergamo een hamstringblessure opliep en ongeveer een maand uit de roulatie zal zijn. Het bezorgt Ole Gunnar Solksjaer door de recente wedstrijden waarin Varane ontbrak ongetwijfeld kopzorgen.

Solskjaer voelt de bui al hangen na slecht nieuws over Varane
© Pro Shots

Varane kwam afgelopen zomer over van Real Madrid en staat sinds de derde speelronde in de basis bij United. Vorige maand haakte hij even af, vanwege pijn aan zijn lies. United speelde twee competitiewedstrijden zonder Varane en kreeg daarin liefst negen tegendoelpunten: vier tegen Leicester City (4-2) en vijf tegen aartsrivaal Liverpool (0-5).

Varane keerde voor de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur terug in de basiself en prompt werd er weer gewonnen door United: 0-3. De zorgen waren dan ook direct groot toen Varane afgelopen dinsdag naar zijn hamstring greep en de wedstrijd moest staken. Terecht, want uit onderzoek is gebleken dat de Fransman United ongeveer een maand lang niet van dienst kan zijn.

Door zijn hamstringblessure mist Varane de stadsderby met Manchester City van aankomende zaterdag. Hij moet zich ook afmelden voor de Franse nationale ploeg; na de interlandbreak gaan de duels met Watford en Villarreal aan zijn neus voorbij. Het is goed mogelijk dat Varane ook de competitietopper tegen Chelsea (op 28 november) nog zal moeten laten schieten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.