Solskjaer begint Man Utd-renovatie met Swansea-winger James

Reacties

Manchester United heeft de eerste nieuwe naam voor het komende seizoen binnen. Daniel James heeft een meerjarig contract bij The Red Devils ondertekend, de 21-jarige vleugelaanvaller uit Wales komt over van Swansea City.

Solskjaer begint Man Utd-renovatie met Swansea-winger James

Voor Man Utd verliep het afgelopen seizoen behoorlijk dramatisch. José Mourinho moest in december 2018 het veld ruimen vanwege de slechte resultaten, de Portugese manager werd opgevolgd door Ole Gunnar Solskjaer. De Noorse publiekslieveling schoot vervolgens uit de startblokken, maar nadat zijn interim-functie was omgezet in een vaste aanstelling, kelderden de prestaties.

Uiteindelijk werd Man Utd zesde, waarmee het naast de Champions League-plekken greep. Dat feit, gecombineerd met de dramatische resultaten en het soms hemeltergend slechte voetbal, leidde tot de conclusie dat er iets moet gaan veranderen op Old Trafford. Het begin is gemaakt met de komst van James, aangezien Solskjaer mede wil gaan investeren in jonge, hongerige spelers die met trots het iconische rode shirt dragen.

James kende afgelopen seizoen zijn doorbraak in het Championship, waar hij met 33 optreden en vier doelpunten een belangrijke vaste kracht was. Manchester United betaalt naar verluidt bijna zeventien miljoen euro voor de international van Wales. Met de nationale ploeg van Ryan Giggs neemt James het de komende dagen in de EK-kwalificatie op tegen Kroatië en Hongarije.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.