Solari rookt de vredespijp bij Real: 'Ik ben vooral blij voor Isco'

Reacties

Santiago Solari was een gelukkige trainer na de ruime bekerzege van Real Madrid op Melilla (6-1). De Argentijn had met name complimenten over voor Isco, die volgens Spaanse media een zeer moeizame relatie met zijn trainer heeft.

Solari rookt de vredespijp bij Real: 'Ik ben vooral blij voor Isco'

Isco zorgde kort na rust met een fantastisch doelpunt voor het hoogtepunt van de wedstrijd in Estádio Santiago Bernabéu. De Spanjaard krulde de bal van ruim twintig meter schitterend in de bovenhoek. In de slotfase maakte de 26-jarige technicus, die bij afwezigheid van vrijwel alle grote namen aanvoerder was, ook nog zijn tweede van de avond.

Het was een welkome opsteker voor Isco, die in de eerste zeven wedstrijden van Solari als hoofdtrainer geen basisplaats kreeg. De aanvallende middenvelder zou volgens Spaanse media een gebrek aan respect hebben getoond aan Solari.

Na afloop van de zesklapper tegen Melilla had Solari toch lof over voor de Spanjaard. 'Ik ben vooral blij voor Isco', gaf hij aan. 'Vanwege zijn doelpunten. Ik vond het jammer dat zijn kans in de eerste helft er niet in ging, dat was een echte golazo geweest', aldus Solari, die ook erg tevreden was over het niveau van de jonge talenten die hij inzette.

'Marco Asensio en Vinícius Júnior waren ook goed, net als de debutanten. Het toont aan dat we veel spelers hebben die in goede vorm zijn', besloot Solari. Zondag wacht Real in de competitie een uitwedstrijd tegen Huesca, daarna ontvangen Los Blancos in de Champions League CSKA Moskou.

Op de voorpagina van de Madrileense krant Marca van een week geleden aandacht voor de 'bekoelde' relatie tussen Isco en Solari.
Op de voorpagina van de Madrileense krant Marca van een week geleden aandacht voor de 'bekoelde' relatie tussen Isco en Solari.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.